Registreren nieuwe cursisten

Via onderstaand formulier meldt u zichzelf en/of uw collega’s aan. De kosten voor de cursus bedragen € 99,-* per cursus-deelnemer. U kunt via onderstaande links uw cursisten opgeven, meerdere cursisten (aantal) aangeven en direct aan de slag.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules (4) en vragenmodules (4) zijn doorlopen en doorgestuurd ontvangt de deelnemer een beoordeling. Zijn 60% of meer van de vragen positief beantwoord, dan ontvangt de deelnemer zijn of haar Certificaat Basiskennis gevaarlijke stoffen.

* ex BTW

Deelnemen aan de Cursus Basiskennis gevaarlijke stoffen.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.gevaarlijkestoffen.EU (Nederlandstalig), www.gevaarlijkestoffen.EU (Engelstalig) of www.gevaarlijkestoffen.EU (Pools). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie (u kunt direct aan de slag). U kunt ook eerst wachten op de factuur (binnen 48 uur) en de betaling handmatig (bankoverschrijving) doen. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het bestelformulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us